Սպանախով հայկական փլավը լավագույն ուտեստն է ընտանեկան ընթրիքի համար, մասնավորապես հանգստյան օրերին, գրում է Ջոն Յոնանը The Washington Post թերթում։
 «Բրնձով և սպանախով փլավը՝ պանրի, ընկույզի, համեմունքների համադրությամբ, Մերձավոր Արևելքի ամենահամեղ ճաշատեսակներից մեկն է։ Այն պետք է պատրաստել առանց շտապելու»,-ասվում է հոդվածում։
 Ջոն Յոնանը, ընթերցողների հետ կիսվելով հայկական ճաշատեսակի բաղադրատոմսով, գրում է, որ բրինձը և սպանախը պետք է եփել քիչ ջրով, այնուհետև ավելացնել պանրի կտորներ, պոպոք և համեմունքներ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել