Բաղադրիչներ
- հաց սպիտակ - 2-3 կտոր
- խոզապուխտ - 4-6 կտոր
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 100գր
- ձու - 1 հատ (խաշած)
- ծովախեցգետնի ձողիկներ - 100գր
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Կտրատում ենք ձուն և ծովախեցգետնի ձողիկները, ավելացնում ենք եգիպտացորենը, համեմում աղով, պղպեղով և խառնում ստացված զանգվածը:
Աղցանը լցնում ենք խոզապուխտի վրա, ապա փաթաթում ռուլետի տեսքով ու կապում սոխով։
Հացերը կտրում ենք եռանկյունաձև, ապա դնում ենք պատրաստի ռուլետը կտրատված հացի վրա: - Շարում ենք կանապեները ափսեի մեջ և մատուցում:
Յուրօրինակ, համեղ և հագեցնող խոզապուխտով կանապե։ Այն կարող եք պատրաստել ձեռքի տակ եղած ցանկացած աղցանով:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AD%D5%B8%D5%A6%D5%A1%D5%BA%D5%B8%D6%82%D5%AD%D5%BF%D5%B8%D5%BE-%D5%AF%D5%A1%D5%B6%D5%A1%D5%BA%D5%A5/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել