- Մատուցվում է:30 րոպե անց
- Նախն. ժամանակ:30 րոպե
- Պատրաստման ժամանակ:40 րոպե
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 800 գր
- պանիր - 150 գր (ֆետա, Բրինզա)
- լոլիկ չերրի - 10 հատ (թառամած)
- օշարարակ հատապտղային - 1 ճ/գդ (հապալաս)
- աղ ծովի - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- ռեհան - մի քանի ճյուղ
- ձիթայուղ - 1 ճ/գդ
Պատրաստման եղանակ
- Միսը պոլիէթիլենային թաղանթով ծածկում ենք և լավ ծեծում: Պանիրը կտրատում ենք և լոլիկի հետ միասին դնում մսի վրա: Վրան լցնում ենք հապալասի օշարակը, ռուլետի նման փաթաթում ենք ու պարանով կապում:
- Ձիթայուղով բոլոր կողմերից տապակում ենք, այնուհետև 30 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- Ահա և վերջ:
Պատրաստեցինք համեղ մսով ռուլետ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել