- Մատուցվում է:30 րոպե անց
- Նախն. ժամանակ:45 րոպե
- Պատրաստման ժամանակ:60-65 րոպե
Բաղադրիչներ
- միս տավարի (աղացած) - 400 գր (կամ հավի ու հնդկահավի)
- սոխ - 50 գր
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- բրինձ - 150 գր
- գազար - 100 գր
- ոլոռ - 100 գր
- ձու - 1 հատ
- տաքդեղ - 1 հատ
- նորի - 1 շերտ (սուշիի համար)
- տաքդեղ - 4 հատ (կանաչ)
Պատրաստման եղանակ
- Բրինձը կիսով չափ եփում ենք, գազարը և տաքդեղը կտրատում: Խառնում ենք իրար և ավելացնում ենք կտրատած ձուն, աղն ու պղպեղը:
Մսի մեջ աղ ու սոխ ենք լցնում, լավ խառնում ենք և 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան: - Դնում ենք նորին, վրան լցնում բրնձային խառնուրդը, շարում կանաչ տաքդեղներն ու զգուշությամբ փաթաթում ենք:
- Յուղաթղթի վրա լցնում ենք աղացած միսը, ինչի վրա էլ դնում ենք փաթաթած ռուլետը:
- Կրկին փաթաթում ենք:
- Յուղաթղթի ծայրերը կոնֆետի նման ամրացնում ենք:
- Ռուլետը գոլորշու վրա 40 րոպե խաշում ենք, այնուհետև թխում ջեռոցում:
- Կարող ենք մատուցել և սառը, և տաք վիճակում:
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով կարող եք վայելել Ամանորին
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել