- Մատուցվում է: 20 րոպե անց
- Նախն. ժամանակ: 15 րոպե
- Պատրաստման ժամանակ: 15 րոպե
Բաղադրիչներ
- բողկ - 200 գր
- ձու - 3 հատ
- ոլոռ կանաչ պահածոյացված - ըստ ճաշակի
- կանաչի - ըստ ճաշակի
- թթվասեր - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Բողկն ու ձուն օղակաձև բարակ կտրատում ենք:
- Խառնում ենք, ավելացնում ոլոռն ու կանաչին: Համեմում ենք թթվասերով ու աղով: Մատուցելիս կարող ենք լցնել հազարի տերևների վրա:
Այս անգամ պատրաստեցինք համեղ ու սննդարար բողկով աղցան։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել