Բաղադրիչներ
- պանիր ֆետա - 70 գր
- հազարի թերթեր - 70 գր
- վարունգ - 1 հատ
- լոլիկ - 1 հատ
- քացախ - ըստ ճաշակի
- սամիթ - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- քունջութ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Հազարի թերթերը լվանում ենք և միջին կտորներով կտրատում։ Վարունգը խոշոր խորանարդիկներով կտրատում ենք և լցնում հազարի թերթերի վրա։
- Լոլիկը միջին խորանարդիկներով կտրատում ենք և լցնում աղցանի մեջ։
- Ֆետա պանիրը մանր խորանարդիկներով կտրատում ենք և խառնում աղցանի հետ։ Ավելացնում ենք մանր կտրատված սամիթը և զգուշորեն խառնում ենք։ Աղցանի մեջ աղ և պղպեղ ենք անում և քացախով և ձիթայուղով համեմում։ 1 պտղունց քունջութ ենք ավելացնում։
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A2%D5%A1%D5%B6%D5%BB%D5%A1%D6%80%D5%A5%D5%B2%D5%A5%D5%B6%D5%A1%D5%B5%D5%AB%D5%B6-%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել