- Մատուցվում է:1-2 ժամ անց
- Նախն. ժամանակ:15-20 րոպե
- Պատրաստման ժամանակ:20 րոպե
Բաղադրիչներ
- հավի թոք - 400 գր
- սոխ - 1 գլուխ
- լոլիկ - 1-2 հատ
- տաքդեղ կարմիր - 1 հատ (բուլղարական)
- ձիթապտուղ սև - 200 գր
- գազար - 150 գր
- մայոնեզ - ըստ ճաշակի
- կանաչի - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Այս աղցանում հարկավոր է օգտագործել գազար կորեական ձևով, որի բաղադրատոմսը կարող եք գտնել մեր կայքում՝ կորեական աղցան :
Սոխը կիսաշրջանաձև կտրատում ենք և թեթևակի տապակում: - Ավելացնում ենք թոքն ու շոգեխաշելով եփում: Հովանալուց հետո թոքը կտրատում ենք:
- Տաքդեղն ու լոլիկը խորանարդաձև կտրատում ենք, ինչից հետո կիսում ենք ձիթապտուղները:
- Բոլոր բաղադրիչները միացնում ենք, ավելացնում մայոնեզն ու զարդարում կանաչիով:
Բարի ախորժակ:
Սև թոքով աղցանը ոչ միայն համեղ է, այլև օգտակար: Փորձե՛ք այն ավելի հաճախ ընդգրկել օրակարգում
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6-%D5%BD%D6%87-%D5%A9%D5%B8%D6%84%D5%B8%D5%BE/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել