Բաղադրիչներ
- կաղամբ - 200 գր (ծովային)
- վարունգ - 200 գր
- ձու - 2 հատ
- եգիպտացորեն - 340 գր
- մայոնեզ - 100 գր
Պատրաստման եղանակ
- Այս բաղադրատոմսի համար հարմար է պահածոյացված ծովային կաղամբը կամ կշռովի պատրաստի կաղամբը։ Կարող եք չորացրած ծովային կաղամբ վերցնել, որի պատրաստումը մի քիչ այլ է: Ձվերը խաշում ենք և (եռալուց հետո մոտ 10 րոպե) վրան սառը ջուր լցնելով, սառեցնում։ Ձվերը մաքրում ենք և խորանարդիկներով կտրատում։
- Վարունգը խորանարդիկներով կտրատում ենք։
- Աղցանամանի մեջ ենք լցնում ծովային կաղամբը, վարունգը, ձվերն ու եգիպտացորենը։ Ավելացնում ենք մայոնեզը, աղ ենք անում և լավ խառնում։
- Բարի ախորժակ:
Այսպիսի աղցան կարող ենք մատուցել ինչպես մեծ աղցանամանի, այնպես էլ փոքրիկ աղցանամանների մեջ` այդպես յուրաքանչյուրն իր չափաբաժինը կունենա:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6-%D5%AE%D5%B8%D5%BE%D5%A1%D5%B5%D5%AB%D5%B6/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել