keyboard_arrow_up
Բլոգոլորտ
մամուլ

Օրավա բաղադրատոմսը. շոկոլադե ջելատո

visibility 1133 commentմեկնաբանել

Շոկոլադե Ջելատո

Շոկոլադե Ջելատո

Հանել ջելատոն սառցառանից, թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 5 րոպե, ապա պաղպաղակի գդալով գնդիկներ ձևավորել և մատուցել:

Զարմացրեք Ձեր հյուրերին`  պատրաստելով հայտնի իտալական պաղպաղակ Ջելատո շոկոլադե համով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել