Օրվա բաղադրատոմսը. խնձորով և դարչինով նախաճաշ:
- Մատուցվում է:Անմիջպես
- Նախն. ժամանակ:5 րոպե
- Պատրաստման ժամանակ:15 րոպե
Բաղադրիչներ
- վարսակի փաթիլներ (հերկուլես) - 150գր
- կաթ - 400մլ
- հյութ խնձորի - 400մլ
- դարչին - 1/2թ/գդ
- սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ - 50-70մլ
- շաքարավազ - 50գր
- խնձոր - 2 հատ (կանաչ)
Պատրաստման եղանակ
- Կաթսայի մեջ լցնում ենք վարսակի փաթիլները, խնձորի հյութը, կաթն ու շաքարավազը և դնում միջին կրակի վրա: Անընդհատ խառնելով հասցնում ենք եռման աստիճանի, ապա թուլացնում ենք կրակը և եփում ևս 6-7 րոպե:
- Եփվող շիլային ավելացնում ենք խորանարդիկներով կտրատված խնձորը, դարչինը և սերուցքը, խառնում ենք և եփում ևս 3 րոպե, ապա հանում կրակի վրայից:
- Մեր համեղ նախաճաշը պատրաստ է:
Ի դեպ, խնձորով և դարչինով նախաճաշում խնձորը կարելի է փոխարինել Ձեր նախընտրած մրգով
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել