Բաղադրիչներ
- լոբի հատիկավոր - 1 տուփ
- սունկ շամպինիոն պահածոյացված - 100 գր
- վարունգ մարինացված - 100 գր
- լոլիկ - 100 գր
- չորահաց - 50 գր
- մայոնեզ - ըստ ճաշակի (կամ թթվասեր)
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Վարունգը շրջանաձև կտրատում ենք (եթե վարունգը խոշոր է, ապա շրջանները մեջտեղից կիսում ենք)։
- Լոլիկը ոչ մեծ կտորներով կտրատում ենք։
- Լոբին (անհրաժեշտության դեպքում լվանում ենք) լցնում ենք աղցանամանի մեջ։ Ավելացնում ենք սունկը, վարունգը և լոլիկները։ Չորահացն ավելացնում ենք մատուցելուց 5-10 րոպե առաջ, որպեսզի խրթխրթան մնա։
- Աղցանը մայոնեզով կամ թթվասերով համեմում ենք և խառնում։ Անհրաժեշտության դեպքում աղ ենք անում։
- Լոբով աղցանը պատրաստ է։
Ի դեպ, լոբով աղցան կարող եք մատուցել ճաշին` մսով ապուրի և պաստայի հետ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել