Գարնանը և ընդհանրապես` բանջարեղեն և միրգ ուտելը շատ օգտակար է։ Ցավոք դրանք ոչ միշտ են լավ մաքրվում, կեղևազրկվում և սերմերն էլ երբեմն ոչ ամբողջությամբ են հեռացվում։

Այսօր մենք կհուշենք, թե ինչպես արագ և հեշտ օգտագործման նախապատրաստել վիտամինի աղբյուրները։ Եվ այսպես.

Քաղցր պղպեղ

Հեշտ տարբերակ միանգամից ազատվելու բոլոր սերմերից։

7040460-650-1456929095-7

Ձմերուկ

Խորը ամանի օգնությամբ կարելի է գեղեցիկ և հեշտ մատուցել ձմերուկը։

7040960-650-1456929095-4

Կարտոֆիլ

Եթե եփած կարտոֆիլը դնել սառցաջրի մեջ, ապա մի քանի րոպեյից կարելի է հեշտությամբ ձեռքերով հեռացնել կեղևը։

7040510-650-1456929095-1

Սոխ

Սոխը արագ կտրատելու համար բավական է մի քանի կտրվածք։

7041160-650-1456929095-2

Չերրի, ձիթապտուղ և հատապտուղներ

Բավական է սեղմել պտուղները երկու ամանի արանքում և դանակով անց կացնել ամանների միջով և դուք հեշտությամբ երկու կես կանեք դրանք։

Շարունակությունն՝ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել