Մեզանից յուրաքանչյուրը գիտի, թե ինչ բան է վարիկոզը: Վարիկոզին հաղթող միջոց կա յուրաքանչյուրի տանը: Ուղղակի ոչ բոլորը գիտեն, թե ինչպես է պետք այն օգտագործել:

Եղանակ 1

Վերցրեք կանաչ լոլիկը և կիսեք այն: Կտրված մասով դրեք վարիկոզի վրա և թողեք 2-3 րոպե: Շատ կարևոր է, որ լոլիկները հենց կանաչ լինեն, դրանց մեջ սոլանին է պարունակվում, որոնք, ցավոք, արդեն չեն լինում հասած պտուղների մեջ:

Սոլանինը բնական թույն է: Հենց այդ պատճառով էլ խորհուրդ չի տրվում չհասած միրգ և բանջարեղեն ուտել: Սակայն վարիկոզի համար դա իդեալական է: 

Եղանակ 2

Բամբակե սկավառակը թրջեք խնձորի քացախի մեջ և դրեք հիվանդ հատվածին: Կրկնեք օրը երեք անգամ, չորս շաբաթ շարունակ: Արդյունքը կնկատեք:

Եթե հանկարծ ձեր դեմքին է առաջացել վարիկոզ, ապա ավելի լավ է օգտագործեք կանաչ լոլիկը, քանի որ խնձորի քացախն ավելի ուժեղ է չորացնում մաշկը, քան լոլիկի մեջ պարունակվող թթուն:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել