Այս նիհարեցնող կոկտեյլը լավ է այն բանով, որ դրա մեջ մտնում են միայն բնական և հասարակ մթերքներ: Այդ պատճառով էլ դրանք շատ հեշտ յուրացվում են օրգանիզմի կողմից և մեծ օգուտ են հասցնում:
Կանաչ կեֆիր
Բաղադրիչներ՝ երկու բաժինի համար
- 300 մլ կեֆիր՝ 2,5% յուղայնությամբ
- 3 ճյուղ մաղադանոս
- 3 ճյուղ սամիթ
- 3 ճյուղ համեմ
- 1 ոչ մեծ վարունգ
- Մի պտղունց աղ
- Սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1 Կանաչիները լվացեք և մանր կտրատեք: Վարունգը նույնպես:
2 Կանաչիներն ու վարունգը լցրեք բլենդերի մեջ, վրան մի փոքր կեֆիր ավելացրեք, հարեք մինչև միատարր զանգված դառնա, վրան աղ ավելացրեք: Ավելացրեք մնացած կեֆիրը և նորից հարեք:
3 Լցրեք կոկտեյլը բաժակի մեջ, սև պղպեղ ավելացրեք:
Կարելի է նիհարել համեղ և առողջ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել