Եթե սիրում եք այս բանջարեղենը, պետք է իմանաք, թե ինչ չի կարելի անել դրա հետBarometer.am-ը գրում է.

Սպանախն օգտակար և սննդարար բանջարեղեն է, որը պետք է օգտագործել հաճախ:Եթե սիրում եք սպանախ, ապա իմացեք, թե ինչպես օգտագործել,որպեսզի սպանախից ստանաք առավելագույն ազդեցություն: Այն պարունակում է վիտամին А,В, С, Е, երկաթ, մանգան և կալիում: Սպանախն օգնում է կանխել մի շարք հիվանդություններ, քանի որ այն պարունակում է զեաքսանտին և լյուտեին:

Բայց կա մի բան, որ պետք է միշտ հիշել: Սպանախը երկրորդ անգամ չի կարելի դնել ջեռոցում: Ջերմությունից արտադրվում է նիտրոզամին, որը վտանգավոր է առողջության համար: Այն համարվում է քաղցկեղածին: Երբեք երկրորդ անգամ մի տաքացրեք սպանախը: Եթե ցանկանում եք սպանախից ստանալ ավելի շատ վիտամիններ, ապա կերեք այն թարմ կամ սառը վիճակում: 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել