Հետազոտությունը ցույց է տվել, որ կաղամբում առկա հակաօքսիդատներն ու մի շարք այլ միացությունները կանխարգելում են քաղցկեղը, խոչընդոտում են օնկոլոգիական հիվանդությունների առաջացմանը: Գիտնականները խորհուրդ են տալիս ամեն օր սննդակարգում ընդգրկել կաղամբ: Այն կարելի է օգտագործել, ինչպես աղցաններում, այնպես էլ ուղղակի հում ուտել՝ լավ լվանալուց հետո:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/vrezh.osipyan/posts/862162410572546
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել