• Մատուցվում է: 2 ժամ անց
  • Նախն. ժամանակ: 20 րոպե
  • Պատրաստման ժամանակ: 35-40 րոպե

By 11/02/2016

Բաղադրիչներ

  • ալյուր - 200 գր
  • նարինջ - 2 հատ
  • բուսայուղ - 1/4 բաժակ
  • շաքարավազ շագանակագույն - 1/2 բաժակ
  • նարինջ - 1 ճ/գդ (կեղև)
  • օսլա (крахмал) եգիպտացորենի - 1 ճ/գդ
  • փխրեցուցիչ - 1 թ/գդ
  • աղ - 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակ

  1. Նարնջի հյութը քամում ենք։ 3/4 բաժակ հյութ ստանալու համար մոտավորապես 2 հատ նարինջ է հարկավոր։
    narjov-keqs-2
  2. Ալյուրը, օսլան և փխրեցուցիչը անցկացում ենք մաղով և ավելացնում ենք աղը։
    narjov-keqs-3
  3. Շաքարավազը բուսայուղի հետ խառնում ենք և հարում մինչև համասեռ դառնա։ Ավելացնում ենք նարնջի հյութն ու կեղևը։
    narjov-keqs-4
  4. Այնուհետև լցնում ենք չոր խառնուրդն ու այդ ամբողջը թեթևակի հարում ենք։
    narjov-keqs-5
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել