Բաղադրությունը
ձու - 2 հատ
խոզապուխտ - 30 գր
չեդդեր պանիր - 50 գր
կարագ - 20 գր
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Առանձնացրեք սպիտակուցը դեղնուցից:
2. Դեղնուցը հարում ենք աղով և պղպեղով, ավելացնում ենք մանր կտրատած խոզապուխտը: Վերջում ավելացնում ենք նաև հարած սպիտակուցը:
3. Թավայի մեջ հալեցնում ենք կարագը և այս ամենը լցնում դրա մեջ, թողնում ենք 2-3 րոպե:
4. Պատրաստի օմլետի վրա ավելացնում ենք քերած պանիրը, ապա 3-4 րոպեով դնում ջեռոցը, մինչև պանիրն ամբողջությամբ հալվի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել