Բաղադրիչներ
- հաց սև - 12 հատ (տոստի համար նախատեսված)
- խոզապուխտ - 12 շերտ
- պանիր հալված - 12 շերտ
- անանաս - 12 շերտ
Պատրաստման եղանակ
- Հացը շարում ենք տապակի մեջ։
Հացի վրա ենք դնում խոզապուխտը, այնուհետև խոզապուխտի շերտի վրա` անանասը։ Վրայից շարում ենք պանիրը և դնում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց 15-20 րոպեով։ - Պատրաստի տոստերը կարող ենք ձևավորել չերրի լոլիկով կամ ձիթապտղով։
Հեշտ պատրաստվող նրբահամ կանապե. խրթխրթան հացի, նուրբ խոզապուխտի, հյութեղ արքայախնձորի և բուրումնավետ պանրի հոյակապ համադրություն:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AF%D5%A1%D5%B6%D5%A1%D5%BA%D5%A5-%D5%B0%D5%A1%D5%BE%D5%A1%D5%B5%D5%A1%D5%B6/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել