Tert.am-ը գրում է.
Բանջարեղենից և մրգերից պատրաստված բնական հյութերը ապահովում են օրգանիզմի բնական սնուցումն ու պաշտպանում են օրգանիզմը ջրազրկումից: Այս մասին գրում է Healthy Daily Star-ը և ներկայացնում ամեն օր գազարի հյութ ըմպելու օգտակարությունը:
1. Այն օգնում է նվազեցնել արևայրուքը: Գազարը մեծ քանակությամբ կարոտենոիդներ է պարունակում, ինչի շնորհիվ պաշտպանում է մաշկը արևի ճառագայթներից:
2. Օգտակար է լյարդի համար: Գազարի հյութը խթանում է լյարդի աշխատանքը և նպաստում օրգանիզմից թունավոր նյութերի դուրս գալուն:
3. Ուռուցքների աճը կանխարգելող հատկություն ունի: Կարոտենոիդների մեծ քանակությունը օգնում է կանխորոշել որոշակի ուռուցքների գոյացումը, ինչպես օրինակ` արգանդի, կրծքի և հաստաղու քաղցկեղի:
4. Գազարը նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակն արյան մեջ: Գազարը լուծիչ մանրաթելեր է պարունակում, որոնց շնորհիվ կարգավորվում է խոլեստերինի մակարդակը:
5. Բարելավում է տեսողությունը: Գազարը մեծ քանակությամբ վիտամին A է պարունակում:
6. Գեղեցկացնում է մաշկը: Վիտամին A-ի պարունակությունն օգնում է նաև պաշտպանելու մաշկը չորությունից, ինչպես նաև դրանից առաջացող խնդիրներից, օրինակ` փսորիազից:
7. Էներգիա է հաղորդում:
8. Օգնում է երիտասարդ մնալ: