Tert.am-ը գրում է.
Գաղտնիք չէ, որ ճիշտ սննդակարգն ու որոշակի սննդատեսակների կանոնավոր կիրառումը օգնում է կանխել մի շարք հիվանդությունների առաջացումը, այդ թվում` նաև քաղցկեղի:
Ինչպես գրում է Healthy food star-ը` քաղցկեղից պաշտպանվելու և քաղցկեղային բջիջների աճը կանխելու բնական միջոց կա, որը պատրաստելու համար երկու հիմնական բաղադրիչ է անհրաժեշտ` նարինջ և կարմիր կաղամբ: Պատրաստելու համար պետք է լավ քամել 6 նարինջի հյութը, մանր կտրատել կարմիր կաղամբի ¼-ը և 2 բաժակ ջուր ավելացնել, ապա հարել խառնուրդը բլենդերով:
Ստացված համասեռ հյութը պետք է խմել դատարկ ստամոքսին: Նախընտրելի է օգտագործել կանոնավոր` ամեն օր:
Գաղտնիքը նարինջի և կարմիր կաղամբի համադրության մեջ է: Դրանք մեծ քանակությամբ հակաօքսիդանտներ են պարունակում, իսկ հակաօքսիդանտների պակասը կարող է քաղցկեղի առաջացման մեծ վտանգ դառնալ: