անանուխ՝ 5 ճյուղ
շաքարավազ՝ 4-5ճ/գդ
կիտրոն՝ 1 հատ
ջուր՝ 1լ
Պատրաստման եղանակը
Առանձնացնել անանուխի տերևները և կտրատել:
Կիտրոնը մեջտեղից կիսել, քամել հյութը (այստեղ ստացվել է մոտ 5ճ/գդ հյութ):
Կաթսայի մեջ տեղադրել անանուխը, քամված կիտրոնի կեղևը, վրան լցնել 1լ ջուրը: Տեղափոխել կրակի վրա և եռացնել 2-3 րոպե: Անջատել կրակը և լցնել շաքարավազը:
Թողնել՝ հովանա սենյակային ջերմաստիճանում, լցնել կիտրոնից քամված հյութը և տեղափոխել սառնարան վերջնական սառչելու:
Պատրաստի լիմոնադը մատուցել անանուխի տերևներով և սառույցի խորանարդիկներով:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/armenianchef/posts/1461801654148186
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել