Բաղադրություն

1 փունջ հազար
1 բ. սիսեռ
կես փունջ կանաչ սոխ
1 հ. կարմիր պղպեղ
1-2 հ. լոլիկ
1 թ.գ. ճզմած սխտոր
Սոուս
50 գ ձիթայուղ
4 ճ.գ. քացախ
1 ճ.գ. դարչնագույն շաքարավազ
աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակ

Բոլոր բաղադրիչները կտրտել, խառնել: Առանձին խառնել սոուսի բաղադրիչները և լցնել աղցանի վրա:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել