Բաղադրությունը

Խմորի համար.
250 գր ալյուր,
25 գր  խմորիչ,
1 բաժակ կաթ,
1/2 թեյի գդալ աղ,
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ: 

Լցոնի համար.
300 գր. մաքրած լոլիկ, 400 գր. խոզապուխտ, 4 շերտ պանիր (բարակ կտորներ), 300 գր սունկ, 1 պճեղ սխտոր, 1 բաժակ սպիտակ գինի, աղ:

Պատրաստման եղանակը

Խմորը բացել և դնել յուղած տապակի վրա: Կտրատած սնկին ավելացնել 1 ճ.գդ. բուսական յուղ, մեկ պճեղ սխտոր, մեկ բաժակ սպիտակ գինի և եփել 15 րոպե, հետո աղ ցանել: Խմորին բուսական յուղ քսել, վրան լցնել լոլիկը, խոզապուխտի կտորները, սունկը և քերած պանիրը: Դնել նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողնել 20 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել