Բաղադրությունը`

600 գրամ կաթնաշոռ
3 հատ ձու
60 գրամ շաքարավազ
1|4 թեյի գդալ աղ
4-5 ճաշի գդալ սպիտակաձավար
50 գրամ սև չամիչ
100 գրամ բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը`

Կաթնաշոռը տրորել, ավելացնել ձվերը և լավ խառնել, ավելացնել շաքարավազն ու սպիտակաձավարը, խառնել և թողնել 20 րոպե՝ հանգստանա։ Այնուհետև ավելացնել լվացած, չորացրած չամիչը, լավ խառնել։ Գդալով վերցնել խառնուրդը, թաթախել սպիտակաձավարի մեջ, կլորներ պատրաստել ձեռքով և տապակել բուսայուղի մեջ 2 կողմից։ Մատուցել տաք վիճակում։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել