dex.thumbFact.am-ը գրում է.

Կիտրոնի և արքայախնձորի հյութերը օգտակար են ջրածնի մակարդակը կարգավորելու համար: Միասին դրանք շատ ավելի օգտակար են: Կիտրոնը հարուստ է վիտամին C-ով, կալիումով, ֆոսֆորով, կալցիումով, մագնեզիումով: Կիտրոնը քաղցկեղի, սրտային խնդիրների, կաթվածների, փորկապության դեմ պայքարի բնական միջոցներից է: Արքայախնձորը բարելավում է հոդերի աշխատանքը, նվազեցնում է բորբոքումը: Այն պարունակում է կալցիում, ֆոլինաթթու, մանգան, մագնեզիում, վիտամին C: Այն նպաստում է մարսողությանը, մաքրում է աղիները: Ջրածնով հարուստ օրգանիզմում արյան շրջանառությունն ավելի լավ է կատարվում, ինչն առավել մեծ քանակությամբ էներգիա է ապահովում: Կիտրոնի և արքայախնձորի հյութ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է

  • 2 փոքր կիտրոն,
  • 1 փոքր արքայախնձոր,
  • 30 մլ ջուր:

Հյութը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է քամել կիտրոնի հյութը, խառնել հյութերը և ավելացնել ջուրը: Լավ խառնելուց հետո հյութը պատրաստ է:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել