Տաք և անուշահոտ նախաճաշ, եթե սառնարանում ունեք լավաշ, լոլիկ, բեկոն և պանիր:

Լավաշի շերտի վրա քսեք սերուցքային պանրի բարակ շերտ: Վրան լցրեք մանր կտրատած լոլիկի խորանարդիկներ:

Խորանարդիկների կտրատեք նաև բոկոնը, կանաչին: Քերիչով քերեք մի փոքր պանիր և այս ամենն ավելացրեք լավաշի վրա:

Ռուլետի նման փաթաթեք և տեղադրեք ջեռոցում (200˚C):

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել