Բաղադրությունը

3 հատ բանան
300 գրամ կաթնաշոռ
150 գրամ շաքարավազ
մի պտղունց աղ
3 ճաշի գդալ ալյուր
3 հավկիթ
160 գրամ թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

Բանանն ու կաթնաշոռը տրորել, ավելացնել շաքարավազը, աղը: Հարում ենք հավկիթները, ավելացնում ալյուր, հավկիթ, թթվասեր (ամեն նոր բաղադրիչից հետո հարում ենք):
Լցնում ենք տարայի մեջ և տեղադրում 150C միացրած ջեռոց 1 ժամ 10 րոպեով: Թողնում ենք, որ սառչի և մեկ գիշերով դնում սառնարան:


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել