1. 1 րոպե թափահարեք հում ձուն, իսկ հետո եփեք այն: Կստացվի դեղին ձու:

2. Տաք դանակի օգնությամբ հեշտությամբ կարելի է պատրաստել ուտեստներ պաղպաղակից:

3. Դեն մի գցեք կանաչին, ավելի լավ է սառույցի տարայի մեջ դնել և լցնել ձիթապտղի յուղ: Իսկ հետո այն կարելի է օգտագործել թե´ տաք ուտեստների համար, թե´ աղցանների:

4. Ավելացրեք պանիր և կանաչի հացի մեջ, իսկ հետո տեղադրեք վառարանը կամ միկրոալիքային վառարանը և կունենաք համեղ և արագ պատրաստվող ուտեստ:


5. Չերրի լոլիկները կարելի է հեշտությամբ կտրել, եթե դրանք դնեք ափսեների միջև:

6. Նուտելլայի մնացորդի մեջ ավելացրեք տաք կաթ և կստանաք տաք շոկոլադ:

7. Որպեսզի նեխուրը և բրոկկոլին երկար մնան թարմ, հարկավոր է դրանք փակել նրբաթիթեղով:

8. Կարտոֆիլը ծիլեր չի տա, եթե այն պահեք խնձորի հետ միասին:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել