Բաղադրությունը

Բլինչիկի համար`
2 բաժակ այլուր
2 ճաշի գդալ շաքարավազ 
Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ + տապակին քսելու համար 
1 հատ ձու 
Կաթ 150 մլ 
Ջուր 150 մլ 
Մի պտղունց աղ 

Միջուկի համար

Բանան 2 հատ 
Շոկոլադ 10 գրամ 
Կաթ կամ սերուցք 100 գրամ 



Պատրաստման եղանակը

1.Ձուն հարել շաքարավազի և աղի հետ: Աստիճանաբար ավելացնել այլուրը, ջուրը, կաթը և բուսական յուղը: Լավ խառնել, որպեսզի դառնա միատարր զանգված: Թողնել 20-30 րոպե սենյակային ջերմաստիճանում: 
2.Թավան տաքացնել, վրան քսելով բուսական յուղ: Թխել բարակ բլինչիկներ: 
3.Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլոշու վրա: Լցնել կաթը կամ սերուցքը, խառնել, մինչև ստացվի փայլող հարթ զանգված: 
4.Բանանը կտրել շրջանակներով:
5.Բլինչիկների վրա քսել հալեցրած շոկոլադը, վրան դնել բանանը և ծալել եռանկյունաձև: Ցանկության դեպքում կարող եք վրան գլազուր լցնել:

Բարի ախորժակ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել