Բաղադրությունը

2 հատ շերտավոր խմոր
1 հատ ձու՝ վրան քսելու համար
8 -10 հատ նրբերշիկ
Քնջութի սերմեր

Պատրաստման եղանակը

Պատրաստի շերտավոր խմորը բաժանել 6 քառակուսիների: Յուրաքանչյուր քառակուսու մեջ դնել մեկ նրբերշիկ և փաթաթել՝ սկսելով անկյունից: Դնել մագաղաթյա թուղթի վրա, վրան քսել ձու և շաղ տալ քոնջութի սերմերը: Թխել 200 աստիճան ջեռոցում մոտ 30 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել