Բաղադրությունը՝
2 հատ բանան,
100 գրամ սև շոկոլադ,
50 գրամ բոված պնդուկ,
Փայտիկներ

Պատրաստման եղանակը՝
Բանանը բաժանել երեք մասի: Շոկոլադը հալեցնել մարմանդ կրակի վրա: Բանանների վրա փայտիկներ անցկացնել, թաթախել շոկոլադի մեջ, այնուհետև վրան մանրացրած պնդուկ շաղ տալ: 
Դնել սառնարանում այնքան, մինչև շոկոլադը սառչի:


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել