Tert.am–ը գրում է.
Դանիական Noma ռեստորանի շեֆ խոհարարը, որը երկու անգամ լավագույնն է ճանաչվել աշխարհում, կենդանի սուշի է առաջարկել:
«Լենտան» պարզաբանում է, որ ռեսոտրանը իր մասնաճյուղն է բացել Տոկիոյում, որտեղ էլ հրամցվել է կենդանի խեցգետնից և սատկած մրջյուններից ուտեստ:
Շեֆ խոհարար Ռենե Ռեձելին այդ ուտեստն անվանել է «Բոտան էբի՝ Նագանոյի անտառների բույրով»: Դրանում կենդանի արքայական խեցգետինը մատուցվում է՝ տասնյակ սատկած մրջյուններով զարդարված:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.tert.am/am/news/2015/01/30/bestrestlivesushi/1573779
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել