Բաղադրիչներ
350 գրամ կարտոֆիլ
2 հատ ձվի դեղնուց
5 գրամ շաքարավազ
Քացախ
50 մլ 40 տոկոսանոց սերուցք
100 գրամ բազուկ
Աղ
Ձեթ
100 գրամ հազարի տերևներ
Մանանեխ (Горчица)` 1 թեյի գդալ

Պատրաստման եղանակը՝
Կարտոֆիլն ու բազուկը խաշել և խորանարդաձև կտրատել: 
Ձուն, աղը, շաքարը և մանանեխը խառնեք իրար: Ավելացրեք քացախը, մի փոքր ձեթ, սերուցքը ու լավ խառնեք:
Հազարը մանր կտրատել:
Իրար խառնել կարտոֆիլ, բազուկը, հազարը և վրան ավելացնել սոուսը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել