Ձեզ թվում է` սա սովորական ապու՞ր է. ճշմարտությունն իմանալուց հետո Դուք ամեն օր սրանից կպատրաստեք

Բաղադրիչները

5 հատ բանան

850 գր պահածոյացված անանաս

25 գր կոկոսի փաթիլներ

25 գր կիտրոնի հյութ

320 գր շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը շատ պարզ է, բանանն ու անանասը մանր կտրատում ենք, ավելացնում ենք շաքարը, կոկոսի փաթիլներն ու կիտրոնի հյութը և բլենդերով կամ հարիչով լավ հարում, մինչև համասեռ զանգված ստանալը: Թույլ կրակի անընդհատ խառնելով հասցնում ենք եռման աստիճանի, այնպես, որ շաքարը հալվի: Այս ջեմը սառնարանում կարելի է պահել 1 ամիս:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել