Ինչ ուտել վաղը առավոտյա՞ն: Թե ինչ է այս նախաճաշի անվանումը՝ դժվար է ասել: Դատելով համից՝ կարելի է ձևակերպել այսպես՝ Համեղ կաթնային շիլա:
Ահա բաղադրատոմսը:
Կլոր բրինձ-150 գր.
Ջուր- 150 մլգ.
Կաթ- 150 մլգ.
Բանան- 2 հատ
Շաքարավազ- 2 գդալ
Աղ-/ըստ ճաշակի/
Ձիթապտղի յուղ- 50 գր.
Նախ պետք է եփել բրինձը: Ընթացքում ավելացնել կաթը, շաքարավազը, յուղը և աղը: Նախընտրելի է, որպեսզի բանանը խառնել արդեն մանրացված, երբ բրինձն արդեն եփել է: Այս համեղ կաթնա-բանանային շիլան նախ առողջարար է, երկրորդը՝ կալորիական:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/vrezh.osipyan/posts/604717169650406?notif_t=close_friend_activity
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել