Tert.am-ը գրում է.

Ենթադրվում է, որ գինին տարիների ընթացքում ավելի լավն է դառնում, սակայն դա միշտ չէ, որ այդպես է: Այս մասին հաղորդում է Росбалт.ru-ն՝ հղում կատարելով Kedem-ին:

Իտալիայի Edmund Mach Foundation գինու ակադեմիայի հետազոտողները եկել են այն եզրահանգման, որ գինու որակը երկար պահպանման ընթացքում բարձրանում է միայն հատուկ պայմանների՝ բարձր խոնավության և ցածր ջերմաստիճանի (15-17ºС) պարագայում:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել