Բաղադրությունը
սպագետի-350 գրամ
աղ-1 թեյի գդալ
խոզապուխտ-450 գրամ
պանիր-500 գրամ
տոմատի մածուկ-700 գրամ
Պատրաստման եղանակը
Սպագետին եփել, քամել և լցնել կարագով պատված ջեռոցի տապակի մեջ: Խոզապուխտն տապակել՝ մինչև մգանան և դնել ափսեի մեջ: Սպագետիի վրա լցնել խոզապուխտը, վրան լցնել տոմատը, հետո՝ պանիրը, նախապես 175 աստիճան տաքացված ջեռոցում, եփել մոտ 30 ր.՝ այնքան, մինչև պանիրը հալչի և կարմրի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել