Омлет с моцареллой и помидорамиԲաղադրությունը

ձու -3 հատ

չերրի լոլիկ - 4 հատ

մոցարելլա - 50 գր

կարագ -20 գր

կանաչ ռեհան -20 գր

աղ

պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն, աղը և պղպեղը իրար խառնեք

2. Թավայի մեջ տաքացրեք կարագը, մի թեթև տապակեք լոլիկները, ապա ավելավրեք ձուն, 2-3 րոպե հետո ավելացրեք մոցարելլան և ռեհանը, թողեք կրակին ևս 4 րոպե և նախաճաշը պատրաստ է, բարի ախորժակ :)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել