Բաղադրությունը

մակարոն-300 գրամ

կարագ - 50 գրամ

ալյուր-60 գրամ

կաթ-450 մլ

պարմեզան-400 գրամ

չեդեր-50 գրամ

աղ-1/2 թեյի գդալ

կարմիր պղպեղ -1 թեյի գդալ

սխտորի փոշի-1 թեյի գդալ

Американский mac and cheese - пошаговый фото рецепт, mac-n-cheese, кулинарный блог andychef.ru

Պատրաստման եղանակը

Կանոն N1: Մակարոնը եփեու համար յուրաքանչյուր 100 գրամին բաժին է ընկնում 10 գրամ աղ և  1 լիտր ջուր:

Մինչև մակարոնը կեփվի, քերում ենք պանիրը և սկսում ենք պատրաստել սոուսը: Ամանի մեջ հալեցնում ենք կարագը, ավելացնում ալյուրը և անընդհտ խառնում, մինչև համասեռ զանգված ստանալը: Հետո սկսում ենք ավելացնել կաթը և էլի այդ ընթացում չենք դադարում խառնել: 


 

5 րոպե թույլ կրակի վրա խառնելուց հետո ստացված զանգվածին ենք ավելացնում քերած պանիրը և համեմունքները 

Իսկ հիմա խառնեք սոուսը արդեն եփված պաստային և մեր  ամերիկյան Mac and Cheese-ը պատրաստ է, կարող եք մատուցել, համն անմահական է: Բարի ախորժակ :)

Американский mac and cheese - пошаговый фото рецепт, mac-n-cheese, кулинарный блог andychef.ru

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել