Անհրաժեշտ է`
800 մլ 20%-անոց թթվասեր
100 գր դառը շոկոլադ
200 գր եփած խտացրած կաթ
3 ճաշի գդալ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը`
1. Լցնել թթվասերը երեք տարրայի մեջ: Ամեն մեկին ավելացնել մեկական գդալ շաքարավազ:
2. Ջրային գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը, ավելացնել առաջին տարրայի մեջ, լավ խառնել:
3. Խտացրած կաթն ավելացնել երկրորդ տարրայի մեջ, խառնել:
4. Այժմ զգուշորեն թթվասերը լցնում ենք շերտերով: Թեքում ենք բաժակը և լցնում մոտավորապես երկու ճաշի գդալ թթվասեր շոկոլադով:
5. Հետո զգուշորեն լցնում ենք մոտ երկու ճաշի գդալ թթվասեր խտացրած կաթով: Դնում ենք բաժակն ուղիղ և մի փոքր հարվածում սեղանին, որպեսզի օդի չլցվի:
6. Վերևից լցնում ենք թթվասեր և մի քիչ թթվասեր շոկոլադով: Զարդարում ըստ ճաշակի:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել