Այս կիսելը ոչ միայն կօգնի ազատվել մի քանի ավելորդ կիլոգրամներից, այլև աղիներից դուրս կմղի ավելորդ նյութերը և կթեթևացնի նյութափոխանակությունը:

Պատրաստման եղանակը`

Կիսելի պատրաստման համար պետք է վերցնել մի բուռ վարսակի փաթիլ, սալորաչիր և հում քերած բազուկ:

Այս ամենի վրա լցնում ենք 2 լիտր եռացրած ջուր և եփում 15 րոպե մարմանդ կրակի վրա: Ապա հանում ենք կրակից, քամում, որ մնա միայն հեղուկը և խմում քնելուց 2 ժամ առաջ որքան որ կարող ենք: Ցանկալի է խմելու ընթացքում լյարդի վրա որևէ տաք բան դնել:

Իսկ կիսելի բաղադրատարրերը կարելի է ուտել առավոտյան նախաճաշի փոխարեն: Ցանկալի է շաբաթվա մեջ մեկ օր նվիրաբերել այս կիսելին և միայն դրանով սնվել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել