Անհրաժեշտ է`

1 կգ մաքրած և խոշոր քերած կարտոֆիլ

1 մանր կտրատած սոխ

300 գրամ քերած չեդդեր պանիր

1.5 բաժակ թթվասեր

աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`

1. Մեծ ափսեի մեջ խառնել կարտոֆիլը, սոխը, պանիրը (1/4-ն առանձնացնել), աղն ու պղպեղը: Ավելացնել թթվասեր և խառնել:

2. Տապակի վրա քսել կարագ: Վրան լցնել կարտոֆիլի զանգվածը` առանց մակերեսը հավասարեցնելու:

3. Վրայից լցնել պանիրը և տապակել նախապես 180 աստիճան ջեռոցում 25-30 րոպե:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել