Նախաճաշ: Վարսակի ապուր 150 գրամ + միրգ (կամ խաշած ձու+վարունգ/լոլիկ)

Լանչ: միրգ/յոգուրտ/աղցան

Ճաշ: Թեթև ճաշ 150-200 գրամ (առանց կարտոֆիլի, մակարոնի), կարտոֆիլը փոխարինեք գունավոր կաղամբով: Ճաշից 15-20 րոպե հետո միրգ/խաշած միս (նախընտրելի է հավի կրծքամիս), խաշած ձուկ+աղցան կամ խաշած բանջարեղեն

Հետճաշիկ: Կաթնաշոռ/աղցան

Ընթրիք: Կաթնաշոռ/աղցան/կեֆիր: Եթե շատ եք սոված, խաշած միս կամ 150 գրամ բանջարեղեն

Կարևորը կրճատել քաղցրի և հացաբուլկեղենի քանակը:

Մոռանալ սննդային հավելումների և տապակած ուտելիքի մասին:

Աղցաններին կարող եք ավելացնել բնական յոգուրտ, բուսական յուղ, թթվասեր:

Կարտոֆիլ կարելի է ուտել շաբաթական երկու անգամ 200 գրամով:

Ընթրիքը կարելի է ուտել քնելուց 3-4 ժամ առաջ միայն:

Օրական ընդունեք 1100-1200 կալորիա, մի տանջեք ձեզ:

Օրվա մեջ խմեք 1.5 լիտր հեղուկ:

Ուտելիքի մեկ չափաբաժինը չպետք է անցնի 250 գրամը:

Կարելի է խմել թեյ և սուրճ, բայց առանց հավելումների:

Սահմանափակեք նաև օգտագործվող աղի քանակը:

Շաբաթական 3-4 անգամ 40 րոպեով մարզանք արեք:

Ավելի շատ զբոսնեք:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել