Անհրաժեշտ է`

2 բանան

1 բաժակ շաքարավազ

1/2 բաժակ ալյուր

¼ բաժակ կաթ

1 հավկիթ

2 ճաշի գդալ բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը`

Հարեք բանանը, հավկիթը, կաթն ու շաքարավազը` մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Ավելացրեք ալյուրը և արագ հարեք, բայց որպեսզի միասեռ զանգված արդեն չստացվի:

Գդալով ստացված զանգվածը հերթով լցրեք տաք թավայի վրա և տապակեք երկու կողմից:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել