Անհրաժեշտ է`
2 բանան
1 բաժակ շաքարավազ
1/2 բաժակ ալյուր
¼ բաժակ կաթ
1 հավկիթ
2 ճաշի գդալ բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը`
Հարեք բանանը, հավկիթը, կաթն ու շաքարավազը` մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Ավելացրեք ալյուրը և արագ հարեք, բայց որպեսզի միասեռ զանգված արդեն չստացվի:
Գդալով ստացված զանգվածը հերթով լցրեք տաք թավայի վրա և տապակեք երկու կողմից:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել