Անհրաժեշտ է`

600 գրամ 5-9% յուղայնությամբ կաթնաշոռ

3 հավկիթ

60 գրամ շաքարավազ

¼ գդալ ծովային աղ

180 գրամ սպիտակաձավար

50 գրամ չամիչ

100 մլ բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը`

Կաթնաշոռը տրորել, ավելացնել հավկիթները և լավ խառնել: Ավելացնել շաքարավազը, աղն ու 4-5 ճաշի գդալ սպիտակաձավարը: Խառնեք և թողեք, որ մնա մոտ 20 րոպե: Լվացեք և չորացրեք չամիչն ու ավելացրեք կաթնաշոռին, կրկին լավ խառնեք:

Ճաշի գդալով վերցրեք կաթնաշոռի խմորը և թավալեք սպիտակաձավարի մեջ: Դրանից հետո պատրաստեք պանրիկներ և երկու կողմից տապակեք բուսական յուղի մեջ:

Մատուցել տաք վիճակում: Բարի ախորժակ:

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել