Monica Bellucci for Vanity Fair Spain, February 2013Աշխարհի ամենագեղեցիկ կանանցից մեկը` Մոնիկա Բելուչին, շարունակում է  բոլորին ապշեցնել իր գեղեցիկ կազմվածքով, անգամ երկու երեխա ունենալուց հետո: Միշտ գեղեցիկ լինելու համար դերասանուհին չի տանջում իրեն դաժան դիետաներով: Տեսնենք, թե ինչ սննդակարգի է նա հետևում:

Օր առաջին

Նախաճաշ

Մի բաժակ անյուղ բնական յոգուրտ թարմ մրգերով

Ճաշ

200 գրամ տավարի անյուղ խաշած միս

200 գրամ կանաչեղեն 1 թեյի գդալ բուսական յուղով

40 գրամ հաց

150 գրամ հատապտուղ

Ընթրիք

150 գրամ եփած բրինձ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղով և 10 գրամ պանրով

100 գրամ թարմ բանջարեղենային աղցան 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղով

1 միրգ

Օր երկրորդ

Նախաճաշ

1 բաժակ սուրճ անյուղ կաթով առանց շաքարի

1 փոքրիկ տոստ 1 թեյի գդալ ջեմով

Ճաշ

ձվածեղ երկու հավկիթից

200 գրամ շոգեխաշած դդմիկ

40 գրամ հաց

1 նարինջ

Ընթրիք

120 գրամ անյուղ խաշած միս

թարմ բանջարեղենային աղցան 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղով

50 գրամ հաց

1 միրգ

viscus.Օր երրորդ

Նախաճաշ

1 բաժակ կիտրոնով կանաչ թեյ առանց շաքարի

1 փոքր տոստ 1 թեյի գդալ մեղրով

1 գրեյպֆրուտ կամ նարինջ

Ճաշ

100 գրամ անյուղ պանիր

200 գրամ ճաշած կարտոֆիլ երկու թեյի գդալ ձիթապտղի յուղով և սամիթի և մաղադանոսի քիչ քանակությամբ

Ընթրիք

150 գրամ սպագետի թարմ լոլիկով և 1 թեյի գդալ բուսական յուղով

1 միրգ

Օր չորրորդ

Նախաճաշ

1 բաժակ անյուղ բնական յոգուրտ երկու թեյի գդալ մեղրով

40 գրամ պանիր

Ճաշ

50 գրամ խաշած բրինձ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղով

100 գրամ շոգեխաշած դդմիկ

100 գրամ հորթի խաշած միս

40 գրամ հաց

150 գրամ ցանկացած հատապտուղ

Ընթրիք

200 գրամ ձկան անյուղ միս

150 գրամ ցանկացած կանաչեղեն

1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղով

40 գրամ հաց

1 միրգ

Օր հինգերորդ

Նախաճաշ

1 բաժակ հյութ բնական մրգից 

1 փոքր տոստ 1 թեյի գդալ ջեմով

Ճաշ

100 գրամ մակարոն

200 գրամ կանաչեղեն 1 թեյի գդալ բուսական յուղով

փոքր ճյուղ խաղող կամ նարինջ

Ընթրիք

200 գրամ ձկան անյուղ միս

50 գրամ սոխ, 50 գրամ կանաչեղեն 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղով

1 միրգ

6-րդ և 7-րդ օրը Մոնիկա Բելուչին կրկնում է նախորդ 5 օրերից ցանկացածը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել