Բաղադրությունը

2-3 խնձոր

0.5 կիտրոնի քամած հյութ

50-100 գրամ շաքարավազ

դարչին

100 գրամ կարագ (սենյակային ջերմաստիճանի)

2 հատ ձու

170 գրամ ալյուր

1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ ( разрыхлител)

աղ

վանիլին

01 Пудинг Евы

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատում ենք խնձորը

1 Пудинг Евы

2. Լավ հարում ենք կարագը, շաքարավազը և վանիլինը

2 Пудинг Евы

3. Ավելացնում ենք ալյուրը, փխրեցուցիչը և աղը

3 Пудинг Евы

4. Ամանների մեջ շարում ենք խնձորները, վրան ցանում ենք դարչինը, լցնում ենք կիտրոնի հյութը

5 Пудинг Евы

5. Վրաները լցնում ենք պատրաստի զանգվածը և դնում ջեռոց` 60-85 րոպե 160 աստիճանի տակ

6 Пудинг Евы

Բարի ախորժակ :)

72 Пудинг Евы


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել